Добрич, Тюленово - Два УПИ на 600 метра от морския бряг!


Цена: 52 500 EUR

Кат. номер: 0118

  • Площ:  1500 кв.м
  • Площ:  1800 кв. м.
  • Цена:   35 € / кв. м. 


TRUSTCONSULT предлага два съседни УПИ на морския бряг в Тюленово!

Имотите са с невероятна гледка към морето, в близост до скалите! Намират се в населено място, до къщи и са едни от последните останали в района!

Парцелите са в регулация и са на 600 метра от морския бряг, равнинен терен с ток и вода, с хубаво лице. В съседство се намира къщата на английски граждани. Парцелът е известен на местните жители като "мястото с двата ореха"!

 

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.