Софиия, ТОП ЦЕНТЪР - Работещ магазин на две нива!


Цена: 3 050 000 EUR

Кат. номер:0126

  • РЗП: 586 кв. м.
  • Вид строителство: Тухла, 1942 г    

TRUSTCONSULT предлага на вашето внимание магазин на две нива в ТОП ЦЕНТЪРА  на София - площад Гарибалди, ул. Ан. Кънчев и ъгъла на ул. Денкоглу: партер от 286.51 кв. м. и сутерен от 295,96 кв. м.
Уникално и комуникативно място в сърцето на София, голям човекопоток. Не се дължи ДДС.

Няма допълнителна информация.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.