София, кв. Малинова долина, Просторен 3-стаен апартамент!


Цена: 79 000 EUR

Кат. номер: 0115

  • РЗП: 77.23 кв. м.
  • ЗП:   61,99
  • Общи  части: 15.24 кв. м.
  • Етаж: 3

TRUSTCONSULT предлага на вашето внимание просторен тристаен апартамент в новостроящ се модерен и комфортен жилищен комплекс с красива гледка към Витоша в кв. Малинова долина. Апартаментът се състои се от: входно антре, всекидневна с кухненски бокс, две непреходни спални, тоалетна, мокро помещение, баня с тоалетна, и голяма тераса.

Акт 16 - декември 2021 год.

Инвеститорът залага на висококачествени материали в изграждането на комплекса. Приоритет в модерната архитектура е постигането на ниски енергийни разходи, като за максимална енергийна ефективност се използват качествени материали и изолации.

Състоянието, в което се предава апартамента е на шпакловка и замазка с масивна входна врата от висок клас и дограма. Отопление на газ. Ще бъдат заградени със жив плет дворни тераси за апартаментите на кота 0 и ще се оформи като лятна градинка за сутрешно кафе или игри на децата.

Комплексът разполага с голям двор и богата паркова среда - заграден; 6 камерни профили Rehau, троен стъклопакет 42 мм ; отопление на газ или ток. Поставени стойки за клитици.

В строителството на комплекса се използват:

  • Стени - тухли Wienerberger за по-добра топло и шумоизолация
  • Дограма - 6 камерна PVC, с троен стъклопакет . Блиндирани входни врати.
  • Изолация - 10 сантиметра каменна вата. Покриви и тераси са двойно хидро и топло изолирани с XPS изолация.
  • Окачена фасада - еталбонд с отлични изолационни свойства, който е устойчив на екстремни климатични условия и износване.
  • Инсталации – осигурени са звънчева, телефонна и домофонна инсталация, като са предвидени и включени мрежи за интерент и телевизия.
  • Общи части – Стълбищата са от цели, гранитни стъпала. Парапети от Алуминий и стъкло. Асансьор – шестместен с автоматични врати, с възможност за влизане на детска количка.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.