София, Карпузица, Тристайни апартаменти с АКТ 16!


Цена: 137 000 EUR

Кат. номер: 0146

  • РЗП: 209 кв. м.
  • ЗП: 113 кв. м.
  • Тераса: 96 кв. м. тераса
  • Етаж: 5 от 5
  • Вид строителство: Тухла, 2017 г.

Тристаен апартамент с АКТ 16 на 400 метра от новостроящата се метростанция Овча купел на границата на кварталите Овча купел и Карпузица.

Апартаментът е със чиста застроена площ 113 кв.м. + 96 кв.м. тераса, с чудесна панорама към Витоша. Апартаментът е на шпакловка и замазка, но има възможност за съдействие при довършителните дейности.

В непосредствена близост до комплекса се намират булевард Никола Петков, Нов български университет, Национален учебен комплекс по култура - италиански лицей, вилно селище "Глория Палас", частна профилирана езикова гимназия "Д-р Мария Монтесори", както и няколко детски градини.

Кварталът има добра транспорта мрежа. Околовръстният път се намира на 300 метра от комлекса, а на 5 минути от обекта има спирки на автобуси 260, 111, 73, 45. До края на 2019 се очаква да бъде пуснат в експлоатация третият лъч на метрото.

В района има и супермаркети от веригата Фантастико, г-н Супермаркет, аптеки и други.

Апартаментът се предават с четири камерна ПВЦ дограма, масивна входна врата, интериорни врати, френско газово котле с връзка към радиатора и лирата в банята, италиански алуминиеви радиатори.
Общите части са луксозно изпълнение от мрамор и гранит асансьорът е хидравличен. Има  възможност за закупуване на подземно парко място, като цената му е отделна. Апартаментът е на шпакловка и замазка, има възможност за съдействие при довършителните дейности.

Снимките са илюстративни.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.