София, Четиристаен мезонет в ТОП център!


Цена: 290 000 EUR

Кат. номер: 0171

  • Мезонет - Четиристаен
  • РЗП: 262.48 кв. м.
  • ЗП:   226.23 кв. м.
  • Етаж: 5 и 6 
  • Срок на завършване: Юни 2021 г


Четиристаен мезонет в новострояща се бутикова жилищна сграда в район Оборище на град София.

Разпределение: 

Първо ниво на етаж 5: две спали, баня с тоалетна, антре, стълбище, две тераси

Второ ниво на етаж 6:  дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, две тераси

Намира на много комуникативно място, до ул. "Георги С. Раковски", на 50 метра от Църквата „Света Параскева”, 200 метра от бул. "Княз Александър Дондуков", и на 600 метра от Президентство, Министерски съвет и ЦУМ.

Сградата ще бъде с един вход, с по 2-3 функционални и правилно разпределени апартамента на етаж.

Европейски стандарт на качество: луксозни общи части; 8 местен асансьор ORONA; Покрив – хидро и топлоизолация; Керамични тухли WIENERBERGER – Porotherm, осигуряващи надеждна енергийна ефективност; Каменна фасада; Топлоизолация – цялостна система на BAUMIT с минимална дебелина на пакета 10 см.; Немска PVC дограма TROKAL – 6 камерен профил от 76 мм PVC, с троен стъклопакет и нискоемисийно k стъкло; Вътрешни MDF врати; Блиндирана входна врата. С Централно отопление (ТЕЦ).

Гъвкава схема на плащане - съобразена с етапите на строителството, възможностите и желанието на купувача. 

Срок: Юни 2021 г.

Примерна схема на плащане:

  • 2000 Евро - Резервационен депозит
  • 30% - Предварителен договор
  • 30% - Груб строеж
  • 20% - Завършена фасада и монтирана дограма
  • 20% - Акт 16

 

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.