Бургас, к.к. Слънчев бряг - Вила Ивана!


Цена: 880 000 EUR

Кат. номер: 0242

  • РЗП на къщата - 390 - 420 кв. м.
  • Двор: 1060 - 1200 кв. м.
  • Спални: 4
  • Басейн: 67 кв. м.

Вила „Ивана” е една от перлите в короната на ексклузивния комплекс  „Идън Парк“  само на 2 км от пясъчните дюни на най-големия български курорт – Слънчев бряг. Класическа архитектура с неподражаема елегантност и стил. Представителна външност с препратки към златния век на европейската култура са само малка част от акцентите застъпени в архитектурата на вила „Ивана”. Ако сте личност, за която да  бъде фокус в ежедневието ви обичайно състояние на думата „живот” изписана с главни букви, то тази къща е създадена за вас. А думата описваща  вила „Ивана” е само една – шедьовър.

 

С импозантен вход къщата магнетично ви пренася в друга реалност, въвеждайки ви в уникалното представително пространство на хола. С голямата си височина и елегантна авторска декорация това е мястото за вашите изискани вечери. През широки витрини на запад хола преминава в обширна веранда. Верандата е покрита с внушителна козирка, под която се оформя уникално преходно пространство между дневната и градината, подходящо за официални вечери и изискани партита. Хола има връзка през елегантен портал с просторна трапезария с маса за десет човека и кухня.  Дневната е с обособени кътове за почивка и забавление с голяма камина. Разполага с две двойни спални със самостоятелни бани и дрешник. Дневната и родителската спалния са обърнати към вътрешната градина на къщата и басейна.  От верандата непосредствено се влиза в голям басейн разположен централно в градината и облицован изцяло с “Rosso portogalo”. Градината е просторна и богато озеленена с колекция от екзотични дървета и цветя с обособени кътове за шезлонги около басейна. Къщата е луксозно и много  елегантно обзаведена с изцяло индивидуално изработени мебели. В интериора са използвани изключително луксозни естествени материали, естествен мрамор “Rosso portogalo”, дърво.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.