Бургас, к.к. Слънчев бряг - Вила Казабланка!


Цена: 880 000 EUR

Кат. номер: 0132

  • РЗП на къщата - 330 -350 кв. м.
  • Двор: 1010 - 1100кв. м.
  • Спални: 4
  • Басейн: 59 кв. м.

Вила Казабланка е щедра и луксозна къща в най-големия български курорт – Слънчев бряг.

Възможно е разсрочено плащане без оскъпяване до 6 години.

Вилата може да бъде наета и под наем.

 

Вила „Казабланка” има класическа средиземноморска архитектура, светъл и искрящ екстериор, прохладен и изискан интериор. Автентично изпълнени детайли в традицията на средиземноморската архитектура изграждат колорита и идентичността на къщата. Вила „Казабланка” ви предлага много щедро пространство, много настроение и много радост от живота. Светлина и жизненост са водещите черти в този дом.

С внушителен вход къщата ви посреща в изключително просторен хол. Пространството на дневната и кухнята е решено в „open space” схема.  Дневната е с обособени кътове за  трапезария, почивка и забавление с голяма камина. На юг дневната се отваря изцяло към верандата през голяма  витрина, като се образува уникално преходно пространство идеално за вечерни партита. Разполага с четири двойни спални със самостоятелни бани и дрешник. Дневната и две от спалните са обърнати към вътрешната градина на къщата и басейна. В градината централно е разположен голям плувен басейн изцяло облицован с естествен мрамор “Pyrgos Light”. Градината е просторна и богато озеленена с екзотични дървета и цветя с обособени кътове за шезлонги около басейна. Къщата е луксозно и много  елегантно обзаведена, декорирана с авторски витражи с изцяло индивидуално изработени мебели. В интериора са използвани изключително луксозни естествени материали, естествен мрамор “Pyrgos Light”.

Вилата може да бъде наета и под наем. На ваше разположение ще има екип от професионалисти, който ще се погрижи, времето прекарано във вилата да е изпълнено само с положителни емоции, без грижата за ежедневни битови въпроси. Като допълнителни услуги се предлагат наемане на лична домашна помощница, наемане на личен готвач, наемане на автомобил, яхта; помощ при организиране на мероприятия и много други.

Цени за наемане на вилата:
от 01.05 до 30.06 – 732 евро на вечер
от 01.07 до 20.08 – 990 евро на вечер
от 21.08 до 31.09 – 732 евро на вечер
от 01.10 до 30.04 – 633 евро на вечер 

Минимален брой нощувки - 2 

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.