Сл. бряг, Студио на 200 м. от плажа!


Цена: 22 000 EUR

Кат. номер: 0234

  • РЗП: 37 кв. м.
  • Етажи: 1 от 4
  • Строителство: Тухла от 2004 г.

БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА

Trustconsult представя на вашето внимание  студио в центъра на к. к-с Сл. бряг във вилно селище „Бора“, зад поликлиниката на 200 метра от плажа, с басейн, тревни площи и борове принадлежащи на всички жители на комплекса. 

Мястото е уединено дори и в разгара на сезона. Заплаща се от 50 до 100 лв. годишно за поддръжка на басейн, тревни площи и др. в зависимост от консумациата на тока и водата за общите части.

Има самостоятелни партиди за Ток и Вода; В цената са включени климатик, кабелна, интернет, хладилник, пералня, абсорбатор, помещението е на теракот и ламиниран паркет.

 

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.