Поморие, Двустаен апартамент в сграда Зефира!


Цена: 60 200 EUR

Кат. номер: 0225

  • РЗП: 70.84 кв. м.
  • ЗП: 62.89 кв. м.
  • Общи части: 7.95 кв. м.
  • Спални: 1
  • Етаж:4 от 5
  • Изложение: Изток/Юг
  • Строителство: 2013 г.

Trustconsult представя двустаен апартамнет в жилищна сграда „Зефира“ в Поморие с Акт 16 от Юни 2013 година. 

Жилището се състои от антре, спалня, дневна+оборудвн кухненски бокс, Б+WC с един балкон. Жилището е комфортно и слънчево с източно изложение.

Апартаментът се предлага за продажба с оборудвани кухня, баня и приятна гледка към вътрешния двор. Сградата е подходяща за постоянно живеене, като се характеризира с отлична локация в близост до центъра на града, балнеосанаториум и СПА хотел „Поморие“ и едва на 5 мин от плажа.

Жилищна сграда „Зефира“ е с Акт 16 от Юни 2013 година. Отоплението е чрез климатици. Апартаментите са снабдени с телефон, кабелна телевизия, интернет. Сградата е завършена до ключ, с подови настилки теракот и ламинат, прозорци – PVC, стандартна външна изолация.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.