к.к. Слъчев бряг, Обзаведено студио в Несебър Форт Клуб!


Цена: 16 400 EUR

Кат. номер: 0179

  • ЗП: 32 кв. м.
  • Етаж: 2
  • Тухла

Студиото се намира в затворен комплекс на около 10 мин. от плажа. Състои се от кухненски кът, две отделни легла, баня и тоалетна и една тераса. Напълно обзаведено с всичко необходимо за живеене. 

В банята има душ кабина, пералня, мивка, тоалетна, шкафчета, огледало, закачалки.

В антрето има портманто, хладилник, сейф, огледало и гардероб.

В стаята е обзаведено с маса, столове, печка за готвене, мивка,климатик и телевизор.

На балкона също са предвидени маса и столове.

Срещу комплекса има голям магазин на ММ. В комплекса има 5 басейна, цветя, градина, всичко влиза в поддръжката, която е 300 € на година.

Към студиото има и паркомясто.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.