Сл. бряг, 2-стаен апартамент в центъра на комплекса!


Цена: 32 000 EUR

Кат. номер: 0235

  • РЗП: 56 кв. м.
  • ЗП: 51 кв. м.
  • Етаж: 3 от 4
  • Строителство: Тухла от 2004 г.
  • Обзавеждане: Обзаведен

БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА

Trustconsult представя на вашето внимание  2-стаен апартамент  в центъра на к. к-с Сл.бряг във вилно селище „Бора“, зад поликлиниката на 200 метра от плажа, с басейн и тревни площи. Мястото е уединено дори и в разгара на сезона.  

Апартаментът се намира на 3-ти етаж с изложение изток-запад. Всяко помещение е с балкон и изглед към басейн. Сградата е 4-ри етажана с голям озеленен двор от 1600 кв.м. на разположение на 36-те апартамента. Жилището е със самостоятелни партиди за ток и вода. Помещенията са с теракот - кухня, коридор и баня и ламиниран паркет в спалнята. Всяка стая разполага с климатик и телевизор с кабелна, а в хола има хладилник, пераля, печка  и абсорбатор. Всичко е включено в цената!

 

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.