Поморие, Обзаведен мезонет на 100 метра от морето!


Цена: 47 700 EUR

Кат. номер: 0230

  • РЗП: 101.57 кв. м.
  • ЗП: 59.15 + 32.62 кв. м.
  • Общи части: 9.80 кв. м.
  • Етаж:4 и 5
  • Строителство: Тухла от 2010 г.

Trustconsult представя обзаведен мезонет в жилищна сграда „Ташеви 4“ в Поморие с Акт 16 от Юни 2010 година. Към апартамента има парко място в двора на цена от 3000 € .

Жилището се състои от:

  • 1 ниво: антре, дневна+кухненски бокс, Б+WC с една голяма тераса.
  • 2 ниво: спалня с голяма геобразна тераса и WC.

Жилищна сграда "Ташеви 4" се намира в стария град срещу калните бани и болницата. Просторните тераси разкриват красива гледка на повечето жилища към морето. 

Стария град на Поморие е отлична база за опознаване на забележителностите на Поморие в детайли. Заради множеството си атракции, тази най-посещавана част на града няма да престане да ви удивява. Стария град на Поморие е място, благословено с оживена обстановка, изискани ресторанти, търговски площи и зашеметяващи атракции.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.