Поморие, Двустаен апартамент на 5 минути от плажа!


Цена: 53 500 EUR

Кат. номер: 0228

  • РЗП: 65.27 кв. м.
  • ЗП: 57.67 кв. м.
  • Общи части: 7.60 кв. м.
  • Спални: 1
  • Етаж: 3 от 7
  • Изложение: Изток/Юг
  • Строителство: 2013 г.

Trustconsult представя двустаен апартамнет в жилищна сграда „Панорама“ в Поморие с Акт 16 от 2014 година. 

Жилището се състои от антре, дневна+оборудвн кухненски бокс,  спалня, склад, баня, WC  и 2 тераси. Жилището е комфортно и слънчево с източно и южно изложение.

Жилищна сграда “Панорама“ е Акт 16 от 2014 год. Сградата е на 7 етажа, със стандартна външна изолация, подови настилки в жилищата гранитогрес и теракот, ПВЦ дограма, изцяло оборудвани бани и тоалетни и готов кухненски бокс. Апартаментите разкриват приятна гледка към градската среда. Отоплението е чрез климатици. Разполагат с окабеляване за телефон, кабелна телевизия, интернет.

Сградата е подходяща за постоянно живеене с комфортни условия, спокойствие и удобен достъп до центъра и плажа в красивия морски град. 

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.