Поморие, Двустаен апартамент в сграда на 200 м от плажа!


Цена: 69 900 EUR

Кат. номер: 0227

  • РЗП: 102 кв. м.
  • ЗП: 91.35 кв. м.
  • Общи части: 10.65 кв. м.
  • Спални: 1
  • Етаж: 5 от 5
  • Изложение: Изток/Север
  • Строителство: 2013 г.

Trustconsult представя двустаен апартамнет в жилищна сграда „Зефира“ в Поморие с Акт 16 от Юни 2013 година. 

Жилището се състои от дневна+оборудвн кухненски бокс, коридор, склад, спалня, баня, WC  и тераса от 41.64 кв. м. обхващаща целия апартамент. Жилището е комфортно и слънчево с източно и северно изложение.

Сграда "Зефира" се намира на 200м от плажа. На 50 м. от калните бани, на 200м от Балнеохотел Поморие. 

Всички апартаменти в сградата са завършени до ключ - с кухненско обзавеждане, блиндирана входна врата, вътрешни MDF врати, петкамерна немска PVC дограма Salamander, теракот, фаянс, латекс, климатик Daikin във всяка стая, осветителни тела, душ кабина, аксесоари за баня и бойлер.

 

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.