Испания, Ciudad Jardín - Апартаменти на брега на Средиземно море!


Цена: 115 000 EUR

Кат. номер: 0114

Aпартаменти за продажба в Марина д' Ор, Оропеса дел Мар, Кастелон.

Инвестиции на брега на Средиземно море в един от най-добрите крайбрежни райони на Испания, природен резерват, с кристално бистра вода, на плажа на „Рибера де Кабанес”!

  • Богат избор на апартаменти с една, две и три спални
  • Над 30 вида различни апартаменти с изглед към морето
  • Гъвкав и разсрочен план на плащане
  • Цени от 115 000€ / 441 € кв. м.

Сградата „Ciudad Jardín” се намира на брега на Средиземно Море – Costa de Azahar, между Валенсия и Барселона, с изглед към морето, в район с изключителна природа, изумрудено синьо море и повече от 300 слънчеви дни в годината.

Апартаментите, които предлагаме, имат 1, 2 или 3 спални, отделен хол, отделна кухня, 2 бани, тераса над 18 кв.м. с мека мебел, различно площообразуване, например около 85 квадратни метра. Има повече от 30 различни вида апартаменти, всички с изглед към морето. Предлага се гъвкъв и разсрочен начин на плащане. В момента те са в процес на изграждане, с очакван срок за предаване - втората половина на 2021 година, въпреки че имаме завършени апартаменти и в други сгради.

Жилищата са лукзозно строителство, висок клас, като външно и вътрешно изпълнение и се предлагат напълно завършени и луксозно обзаведени, до ключ, вкл. картини, спално бельо, кухненска посуда, всичко изпипано до най- малкия детайл, точно по същия начин, както изглеждат на снимките. Те представляват отлична инвестиция.
Разпределението на апартаментите е идеално, без коридори. Слънцето изпълва със светлина всички стаи, които имат външен изглед и фантастични тераси. Всички апартаменти имат паркинг, който е включен в цената.

Предвидена е модерна, свежа, изчистена фасада със стъклени парапети, което ще ви позволява да се насладите на изключителната гледка. В допълнение, сградата разполага с уникални общи части със зелени площи, дизайнерски басейн, джакузи, зона за деца, зона за отди.

Местоположението на сградата е изключително, в един от най-добрите райони на девствения естествен плаж на брега на Средиземно Море, природен резерват, с кристално бистра вода, на плажа на „Рибера де Кабанес”. Осигурен е директен достъп чрез дървени пътеки директно до плажа. Също така е включен в списъка на един от най-добрите крайбрежни райони в Испания – отличен със син флаг.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.