София, Лозенец - Нова офис сграда в иделания център на София!


Цена: 1 500 000 EUR

Кат. номер: 0232

  • РЗП: 700 кв. м.
  • Етажи: 5
  • Всеки етаж по 120-140 кв. м.

TRUSTCONSULT предлага на вашето внимание ПЕТЕТАЖНА ОФИС СГРАДА разположена в непосредствена близост до идеалния център на столицата, в долната част на квартал "Лозенец".

Обектът е подходящ както за офис така и за жилищна сграда. Площта е разпределена на пет етажа, като всяка плоча е с квадратура между 120 и 140 кв.м. В подземния паркинг има седем (7) паркоместа. Ключово преимущество на сградата е високото качество на нейното изпълнение и вложените модерни материали: вентилируема окачена фасада - комбинация от клинкер и еталбонд, алуминиева дограма с профили "REYNAERS", асансьори "KONE", централно отопление - ТЕЦ. Сградата е с Акт 15. Срок за завършване с разрешение за ползване, спрямо индивидуалните изисквания на клиента - три (3) месеца. Сградата се продава цяла.

Цената е без ДДС и с включени довършителни работи спрямо изискванията на клиента.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.