София, Комплекс


Цена: 3 657 150 EUR

Кат. номер: 0142

  • Терен 13 545 кв. м
  • ОРЗП на новата базата - 1280 кв. м.
  • Етажи: 3
  • стаи 17
  • апартамети: 5
  • Басейн: 169 кв. м.  

Комплексът е разположен на стратегическо място – на магистрала  „Тракия”, непосредствено до околовръстния път, на 13  км. от центъра на София (площад „Александър Невски”), на 10 км. от международното летище „София”. До центъра на града  от 6.00 до 21.30 часа вървят маршрутни таксита.

Комплексът се намира на 3 км. от последната станция на метрото. Това го прави подходящ за развитие на различни бизнес дейности.

Общо разположение и площ: Комплексът е разположен на площ от 13 545 кв. м. с лице на магистралата. Предназначението на земята е сменено (многофункционална зона).

В парцела са направени над 200 броя иглолистни и широколистни насаждения (дървета и храсти). Това прави комплексът уютен, прохладен дори в горещите летни месеци и го изолира от магистралния шум. Комплексът е ограден с масивна желязна ограда с каменен фундамент.

Градината е добре подържана и в нея могат да се организират и провеждат различни мероприятия, частни и фирмени партита, коктейли, семинари, тимбилдинг сесии и други.

Инфараструктура: Комплексът се захранва с  разклонение от градския водопровод и има собствен сондаж с дебит 4.5 л./сек. и система за поливане. Поради липса на канализация в района са изградени 3 септични ями с достатъчен капацитет за нуждите на комплекса.

Електроснабдяването е от отстоящия на около 200 м. трафопост и е достатъчно по мощност за нуждите на комплекса.

Комплексът е газифициран с природен газ.

В дъното на комплекса на площ от 4 декара има УПИ за многофункционална сграда - 5000кв.м.                

Предоставяни услуги:

  1. Комплексът има изградена съвременна база, състояща се от:Триетажна сграда с 17 стаи и 5 малки апартамента с ОРЗП 1280 кв. м.; в нея има още две семинарни зали на партера с по 40 места ; обширен кабинет на първия етаж, помещения и складове.
  2. Всички помещения са със собствен санитарен възел (стаите с душ кабини, а апартаментите с вани, LSD-телевизори с 24 програми, телефон. Сградата се отоплява на газ със собствено котле.
  3. Новата сграда е въведена в експлоатация юни 2009 г.
  4. Старата сграда има общо РЗП 240 кв. м. В нея са разположени 4  стаи със собствени санитарни възли за персонал, ресторантска зала с 50 места и кухня.

Комплексът има в градината лятно барбекю на дървени въглища.

В градината на различни места са разположени няколко стилни навеса, един от които има камина. В средата на парцела има едноетажна къща - 60 кв. м., която е  използвана от собствениците

Комплексът има лятна спортна база:

В дъното на парцела на около 3000 60 кв. м. е изграден открит плувен басейн,с 169 кв. м.  площ,

и 140 куб. м. вместимост. Около него са разположени 100 броя шезлонги с чадъри, приятно оформен бар за кафе, сандвичи и напитки. Изградени са външни душове с топла вода. В дясно от басейна има масивна сграда с полусутерен за обслужващите басейна машини и на първи етаж мъжка и дамска тоалетни и съблекални и малка сауна. В задната част на сградата има масажно помещение. Тази спортна част е красиво отделена от останалата градина с плътна стена от туя.

В комплекса е съграден, по волята на собствениците малък параклис „Света Петка”.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.