Морски бутиков хотел в центъра на Равда!


Цена: 334 900 EUR

Кат. номер: 0129

 • РЗП - 1180 кв. м.
 • Етажи: 3
 • Тухла
 • Леглова база: 40 легла
 • Категория: 2 звезди
 •  Не се дължи ДДС

Особености: 

 • Локално отопление; 
 • Паркинг; Гараж; 
 • Обзаведен; 
 • Басейн; 
 • Конферентна зала; 
 • Ресторант; 
 • Панорамна гледка

Фантастичен бутиков морски хотел в курорт, квартал на Несебър. Истинска скъпоценност, прибрана в морската красота на Българското Черно море! 


Хотелът е разположен на приблизително 500 м. от плажа този чудесен хотел очаква новия си собственик!

Към хотела има три отделно регистрирани и категоризирани обекта:
1. Бистро с кухня.
2. Хотелска част.
3. Панорамно кафе-бар, находящо се на покрива на терасата, където е разположен и малък басейн.

БИСТРО
Предлага закуска, обяд и вечеря на гостуващите в хотела, както и на почиващите в района. Капацитетът му е до 35 места с възможност до 40 при организиране на семинари, банкети и други тържества. Кухнята е регистрирана по HACCP и отговаря на всички изисквания на ЕС. Разполага с асансьор за готовите поръчки/ястия, аспирация, хладилници, фризери и необходимото професионално оборудване и посуда за работа. Бистрото има и напълно оборудван бар за кафе, топли напитки, алкохолни и безалкохолни напитки. Оборудван е с кафе машина, ледогенератор, охладителна камера за съхранение на напитките и пълен набор от необходимата стъклена, порцеланова и метална посуда и прибори.

ХОТЕЛ
Хотелската част е разположена на три етажа и предлага 3 апартамента, 3 двойни стаи и 8 тройни стаи. Капацитетът им е от 28 до 40 места (28 постоянни легла и 12допълнителни). Обзаведени са напълно с хладилници, климатици, телевизори, инсталиран е интернет кабел, телефонна инсталация, пожароизвестяване. Отговаря на категория „3*” по отношение на архитектура и обзавеждане. Санитарното обзавеждане е на фирма Рока, Испания, специално за хотелско обзавеждане.
На всеки от етажите има изградени камериерски офиси, напълно оборудвани за обслужване на стаите.

ПАНОРАМНО КАФЕ-БАР
Изградено е на покривната тераса с размер 150 м2 и представлява приятно място за отдих и релаксация. Предлага впечатляваща панорама към морето, Несебър и Слънчев бряг. Разполага с 12 до 15 места и бар за топли и студени напитки. Прохлада осигурява малък басейн с размери 4 х 6 м и дълбочина 1,5 м и 8 шезлонга.

В хотела има изградени и две стаи за персонал със санитарна част.
Във фоайето на сградата има информация, магазин, офис и тоалетна за гостите на бистрото и почиващите в хотела.

Обектът е замислен и изграден с идеята да бъде малък ведомствен хотел за работниците и служителите на малки фирми и предприятия. Проектиран е с модерна визия и при построяването са вложени само най-съвременните и дълготрайни материали и технологии. Не са използвани преградни стени от гипсокартон. Сградата е облицована с топлоизолация и минерална мазилки, оцветени със силиконови бои. Аспирационната система в бистрото осигурява чист въздух при гости - пушачи. Топлата вода се подава със съвременна и напълно автоматизирана слънчева инсталация с капацитет 1000 л на час, които са напълно достатъчни за обслужване на сградата. Санирането на сградата и употребата на слънчево водоподгряване намаляват енергийните разходи в сградата с почти 50%.

Пред хотела има паркоместа за 5 автомобила, а отстрани - дворна част, подходяща за разполагане на маси, обслужвани от бистрото. Общата застроена площ е 1180 м2 върху собствен парцел от 350 м2. Пуснат е в експлоатация през 2005 година и е работил 3 години в сезона от май до септември. Оборудването и обзавеждането са нови и няма нужда от ремонтни работи. Обектът се продава със земята и всички права върху нея.

#Равда е курортно селище, което предлага голямо разнообразие от туристически услуги, спортни дейности и възможности за незабравими екскурзии. Туристите са пленени от красивите и чисти плажове с фин пясък, наличие на плажни чадъри, шезлонги и уютни плажни кафенета. Равда е известна и популярна дестинация за деца, младежи, студенти, както и за семейства с деца, привлечени от чистия въздух и чудесни условия за плажуване. Тук ще откриете богато разнообразие от ресторанти, барове и таверни с традиционна и интернационална кухня, както и рибни специалитети. Постоянен автобусен транспорт осигурява връзка от Равда до Бургас, Несебър и Слънчев бряг.

 

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.