Китка, Парцел с проекти и разрешение за строеж на къща!


Цена: 19 000 EUR

Кат. номер: 0223

  • Площ: 600 кв. м.
  • РЗП: 216 кв. м.
  • Лице: 20 м.
  • спални: 4

Trustconsult предлага на вашето внимание парцел в с Китка с проекти и издадено разрешение за строеж по стопански способ на една или две едноетажни къши в средиземноморски стил.

 


Жилищен проект в с. Китка, Варненско с РЗП 216 кв.м. за къща с 4 спални, две дневни, с обособени два входа, със самостоятелен двор, или две къщи на калкан с РЗП 108 кв.м. всяка, с по две спални и дневна, с отделен вход.

  • парцел 600 кв.м, за жилищно строителство;
  • мощно ел. захранване и стабилно водоподаване;
  • на 15-20 минути от пешеходния център на Варна, в пряк контакт с природата, в близост до красиви природни резервати и плажове;
  • висока годишна доходност при поседмично ваканционно отдаване под наем, 15+%;
  • нисък годишен данък и такса битови отпадъци. 

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.