Приселци, Необработваема нива до Паша дере!


Цена: 60 200 EUR

Кат. номер: 0221

 

  • Земеделска земя: 43 дка
  • Индентификатор: 58445.52.01
  • Категория: 4
  • Цена: 1400 лв/дка

Trustconsult предлага на вашето внимание нива подходяща за изграждане на лично стопанство в местността Свети Константин, в землището на с.Приселци 

Локация - край град Варна, в землището на с. Приселци, на 3км от плажа и лагуната на Паша дере, с отлични урбанистични показатели, включени в Общия устройствен план на Общината за жилищно застрояване.

С най-добрата роза на ветровете на българското Черноморие и здравословен климат.

 

 

 

 

  


 

 


Няма допълнителна информация.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.