Ямбол, Парцел - Земеделска земя между Елхово и Ямбол!


Цена: 157 200 EUR

Кат. номер: 0211

  • Площ: 13.100 дка.
  • Земеделска земя
  • Категория: 7
  • Цена: 12 € / кв. м.

TRUSTCONSULT предлага на вашето внимание парцел намиращ се между градовете Ямбол и Елхово /на около 15 км от двата града/ на главния път, с лице 90 м


Местоположение:

На главния път има разклон за с.Тенево. На 1000 м. от този разклон в посока вдясно към гр. Елхово, на самия главен път се намира парцела. На около 200-300 м. от парцела има ток и вода. Доброто му стратегическо разположение се определя от това, че през този път минава трафик от моторни превозни средства, пътуващи за Турция, тъй като пътя води до граничен пункт Лесово.

Парцелът се намира на 35 км. до ГКПП Лесово; 
- на 100 км от пристанище и летище Бургас; 
- на 100 км от Одрин; 
- на 300 км от Истанбул; 
- на 300 км от София;

Срещу парцела има малка писта за самолети. В миналото се е използвала от самолетите на селскостопанската авиация. Дължината на пистата е 2499м. Съседният участък от шосе номер 7 също е уширен, за да служи като резервна писта. 

http://wikimapia.org/3437344/bg/%D0%9B%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%89%D0%B5-%D0%A2%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BE

Парцела е подходящ за хотелски комплекс с казино и ресторанти, спортно развлекателен комплекс с ресторанти, енергийни проекти, за бензиностанция, мотел, хипермаркет, тир паркинг, логистичен център, вилно селище и чудесната възможност да се съчетае с наличието на вече изградена писта за самолети, която се намира срещу парцела и се продава, която е подходяща както за частно летище така за друго.

Парцела може да бъде и заменен за апартамент в София.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.