Варна, Приселци - Парцел + инвестиционен жилищен проект!


Цена: 240 000 EUR

Кат. номер: 0180

  • УПИ - 11 170 кв.м 
  • Варна, с. Приселци

ПАРЦЕЛ 11 700 КВ.М. С ИНВЕСТИЦИОНЕН ЖИЛИЩЕН ПРОЕКТ "МОРСКИ ХОРИЗОНТ".


Парцел с площ 11,700 кв.м, ПУП и ПРЗ, с идеен архитектурен проект за жилищен комплекс, съдържащ 72 апартамента и 8 къщи.
 
Районът 10-15 км Южно от Варна е незастроен и много красив. Пояс от няколко километра естествени гори отделя селищата от диви плажове и дюни, някои от тях природни резервати под защитата на ЮНЕСКО. Центърът на морската ни столица - Варна и международното летище са само на 10-15 минути с кола. Предразполагащ към активен туризъм, районът привлича платежоспособни туристи от западна Европа, групи от по няколко семейства на поседмичен наем. Наемат къщи и коли, посещават различни плажове, съседни градове и курорти, исторически артефакти и музеи, увеселителни паркове. Виждат и преживяват много повече от “all inclusive" настанените в хотел на първа линия, на морския бряг. 
 
Над 300 семейства на чужденци са собственици на имоти в района, развил се през последните години като най-добрата Южна крайградска зона на Варна. 

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.