София, Овча купел - УПИ на границата на 4 квартала


Цена: 1 500 000 EUR

Кат. номер: 0170

  • УПИ - 3 041 кв.м.
  • СМФ зона. 
  • КИНТ 3. 5, 
  • Плътност 60%, 
  • Без ограничение на КК
  • Надземно РЗП-10 643,5 м2, 16 300м2 (възможни 2 подземни нива) - общо РЗП. 
Изключително представително и комуникативно местонахождение на булевард с перфектно изградена инфраструктура, предвиден по действащото градоустройство за бъдещ нов търговски и бизнес район и жилищно строителство. На границата на 4 квартала. До две метро станции. Перфектна и бърза комуникация до всички точки на гр. София. На 8 минути разстояние от бул. Александър Стамболийски, Бул. Константин Величков, бул. Цар Борис III, бул. Монтевидео , бул. Линкълн, бул. Никола Петков (околовръстно) и др. Непосредствено до имота има вече новопостроена луксозна частна болница, съседен имот с проект за МОЛ, бъдещ нов жилищен квартал на площ 240 дка., две бензиностанции, множество търговски обекти и ново жилищно строителство (Главболгарстрой - непосредствено до нас). Булевардът е основно ремонтиран с добре организиран градски транспорт.
 
В момента на имота има изграден автосервиз в перфектно състояние с РЗП 1890 м2. (складови площи, шоурум и адм. сграда)
 
Халетата могат да бъдат демонтирани и продадени при строителство.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.