Варна, с. Китка, Парцел + инвестиционен проект за 3 къщи!


Цена: 59 000 EUR

Кат. номер: 0155

  • УПИ - 2229 кв.м 
  • Варна, с. Китка
  • Ток: Да
  • Вода: Да

Инвестиционен проект включващ: парцел, строителни книжа, платени такси, договори за присъединяване. 

Парцел с отлична инфраструктура с площ от 2 229 кв.м. разположен в непосредственна близост до автобусната спирка за град Варна.

Отличен инвестиционен жилищен проект в центъра на с. Китка, в близост до к.к. Камчия, на 17,8 км, южно от град Варна и на около 25 км от международното летище. 

Инвестиционен проект с 3 къщи от по 216 кв. м, с по 4 спални всяка, с обособен самостоятелен двор. Или 6 къщи, по две на калкан, със самостоятелни входове, с по 2 спални и голям дневен тракт (или 4 стаи) склад, 2 бани+WC. Можете да проявите гъвкавост.

  • С готови проекти, договори за присъединяване към електропреносна и ВиК мрежи, с платени всички такси, издадено разрешение за строеж и протокол 2 - строителна линия. 
  • С индивидуални дворни пространства и места за паркиране. С изградена обща паркосреда със зона за плажуване и басейн.
  • С възможност за седмично ваканционно настанявана до 50 души и постигане на висока годишна доходност, 12-16%.

Имоти с нисък годишен данък и такса битови отпадъци.

Заобиколени в радиус от 10-15 километра от световноизвестните, поставени под закрилата на ЮНЕСКО три природни резервата: Лонгоза; Камчия и Побити Камъни.

Разположени в екологично чиста, незастроена зона, сред естествени гори в близост до 40 километрова, девственна плажна ивица със златист пясък и кристално чиста вода, с дюни навлизащи стотици метри в гората. 

На около 20 минути с кола от центъра на Варна и международното летище.  

Подходящи за спокоен и природосъобразен начин на живот, на 10 минути с автомобил от устието на река Камчия и плажа на курорта. 

Това е районът от българското черноморие с най-здравословните климат и роза на ветровете. С най-доброто частно училище и спортен комплекс в България. Богат на трюфели, лов и риболов.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.