София, ТОП център, Многостаен апартамент!


Цена: 159 000 EUR

Кат. номер: 0148

  • РЗП - 160 кв. м.
  • ЗП - 114 кв. м.
  • Етаж: 4-ти от 5

МНОГОСТАЕН АПАРТАМЕНТ В ТОП ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ!

Апартамент и земя в идеалния център на София, на 3 мин. пеш от Президентството и ЦУМ. Подходящ и за офис.

Разпределение: 5 просторни помещения: хол, три спални, едната спалня с нов вграден гардероб, оборудвана кухня с нова техника, две бани с две тоалетни.


Многостаен апартамент на едно от най-комуникативните места в идеалния център намиращ се на спирка на бул. Христо Ботев. Между две метро станции. Сградата е паметник на културата и е в реставрация.

Апартаментът се състои от пет самостоятелни стаи, две бани и две тоалетни. Масивни интериорни врати, ПВЦ дограма, стени – латекс и тапети, подова настилка – ламинат. Има изградено ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ с цифрови камери. Самостоятелна домофонна система. Имота е изключителна инвестиционна покупка. Перфектна локация и имот за AirBNB. Предлагаме оценка и съдействие за ипотечно кредитиране.

Жилището се намира на 4-и етаж от 5 етажна кооперация. На етаж са разположени по два апартамента. Изложението е И/З/Ю. Апартамнета е с изцяло подменени ел. и ВИК инсталации с вложени супер материали със сертификат за качество.

Добро отстояние от околните сгради. Във всички помещения има светлина целодневно. Банята и WC са с прозорче!

Изложение на спалните:

сп. 1 - И/Ю;

сп. 2 - Ю/З;

сп. 3 - И;

Хола е просторен. Кухнята е самостоятелна и е с източно изложение. Трапезарията също е самостоятелна и е с изложение - И/Ю.

Голяма баня с тоалетна и отделно друга тоалетна. Настилките в коридора и кухнята са теракот, а в стаите ламинат. Прозорците са с 5 камерна дограма.

Към апартамнета има 2 мазета с прозорци 12 кв. Имота е разположен на собствен парцел като от него към жилището принадлежат % ид.ч. Жилището е с ТЕЦ, всички ел. и ВИК инсталации са сменени, както в апартамента така и в сградата.

 

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.