Бургас, к.к. Слънчев бряг - Вила Долче Вита!


Цена: 580 000 EUR

Кат. номер: 0131

  • РЗП: 156 кв.м. - 160 кв.м.
  • Спални: 2
  • Двор: 660 кв.м. - 862 кв.м
  • Басейн: 42 кв.м.

Trustconsult  продава прекрасна къща в уникален комплекс в Слъчев бряг!

 

 

Вила „Долче Вита” е компактна елегантна къща с класическа архитектура, декорирана с акценти от Средиземноморието. Кокетна и лъчезарна тази къща е едно истинско бижу, което да допълни стилът на вашия живот.

От представителният вход къщата ви посреща в просторна дневна. Пространството на дневната и кухнята е решено в „open space” схема с обособени кътове за трапезария, почивка, забавление и камина. На изток дневната се отваря към верандата през  широки витрини. Верандата е частично покрита, което я  прави  уютно място за почивка.  Къщата разполага с две двойни спални с обща баня. Къщата е обзаведена изключително елегантно с изцяло индивидуално изработени мебели. В интериора са използвани луксозни естествени материали, естествен мрамор “Rosso portogalo”, дърво.  Дневната и родителската спалня са обърнати към вътрешната градина на къщата и басейна. В градината централно е разположен басейн изцяло облицован с естествен камък “Rosso portogalo”. Градината е  богато озеленена с екзотични дървета и цветя с обособени кътове за шезлонги около басейна.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.