Варна, Център – Етаж от къща в идеалния център!


Цена: 107 000 EUR

Кат. номер: 0252

  • РЗП: 100 кв. м.
  • Етаж: 2
  • Стаи: 4

Trustconsult продава 2-ри етаж от триетажна къща в идеалния център на Варна!

Етажа представлява отделен апартамент в кооперацията. Локация – идеален център, в близост до централния градски площад и Операта. Къщта е с два отделни входа. Апартаментът се състои от 4 стаи, кухня, тоалетна и прилежаща тераса с голяма площ. Към терасата има малко помещение за склад или за допълнителна тоалетна.


Къщата е с гредоредно строителство с високи тавани и тухлен зид от 50 см. Апартаментът е паметник на културата – освободен е от данък сгради. Входната врата на имота е през вътрешен двор. Имотът е за ремонт. В цената е включено мазе – 15 кв.м.

Къщата се нуждае от основен ремонт.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.