София, М. предградие, Инвестиционен парцел с ПУП и идеен проект!


Цена: 90 000 EUR

Кат. номер: 0141

  • Надземно РЗП - 2037 кв.м.
  • София, кв. Модерно предградие
  • € 90 000 не се дължи ДДС
  • Ток/Вода: Да
  • Особености: канализация, жил. строителство

Trustconsult  предлага на вашето внимание инвестиционен парцел с УПИ, ПУП, и ИДЕЕН ПРОЕКТ - 815 кв. м. намиращ се в кв. 'Модерно предградие', в близост до бул. Сливница, на 400м. от Орион, заравнен, почистен - ПРОЕКТ за жилищна сграда с НАДЗЕМНО РЗП-2037 м2 надземно без сутерен 6 етажа, изключително рентабилно строителство. Много компактни и удобни апартаменти. Попада в зона Жс с Пл- 50% и КИНТ- 2,5, Кота корниз 15м.
 


 
Няма допълнителна информация.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.