Созопол – Редова къща на 3 нива!


Цена: 145 000 EUR

Кат. номер: 0248

  • ЗП: 204 кв. м.
  • Нива: 3
  • Спални: 4

Trustconsult предлага за продажба редова къща на 3 нива в малък комплекс със само 4 къщи в Созопол.

Площта на къщата е 204 кв. м. и е разпределена на 3 нива. С оглед да се предостави по-голяма самостоятелност на обитателите, къщата е с два отделни входа.

 

 

 
 

Разпределение:

На първото  ниво са разположени просторна дневна, зона за хранене и кухненски кът, тоалетна, стая за бойлер/склад и широка тераса към градината на комплекса.

На второто ниво са разположени три спални с баня/тоалетна към всяка от тях и две тераси предлагащи чудесна панорамна гледка.

Третото ниво е обособено като самостоятелен апартамент, състоящ се от дневна, зона за хранене, кухненски кът, спалня, баня/тоалетна и две тераси.

Местонахождение:

Комплексът се намира в популярната вилна зона на гр. Созопол – Буджака и е разположен само на 150 метра от морето. Комплексът от четири редови къщи е обграден от други нови и модерни постройки с очарователен външен вид.

За комплекса:

Къщите са изградени в ансамбъл върху общ парцел и са с обща инфраструктура, като обслужващ път, паркоместа, алея, басейн и градина. Имотите са проектирани в архитектурният стил на Старият Созопол и са построени в съответствие с последните стандарти в строителството. Обърнато е особено внимание на качеството във всички фази на строителния процес – от проектирането до довършителните работи. В строителната дейност са използвани само най-съвременните и качествени технологии и материали.
Къщите са с Акт 16 от 19.08.2009 г.

Външно оформление:

- Първи етаж – фасадите на приземно ниво са изпълнени с каменна облицовка
- Втори и трети етаж – дървена обшивка
- Хидро и топлоизолация със съвременни екологични материали
- Покрив – бетонна плоча с керемиди
- Безплатно паркомясто за всяка къща
- Басейн с размери 8м х 4м с допълнителна детска част - 2м х 2,5м

Завършване на къщите по БДС. Възможно е и пълно завършване в стил и материали по избор на клиента като цената е предмет на договорка.

 

 

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.