Бургас, Едноетажна къща в комплекс от затворен тип. Без такса поддръжка!


Цена: 19 730 EUR

Кат. номер: 0224

  • РЗП: 68 кв. м.
  • Готовност: На груб строеж

Trustconsult предлага на вашето внимание къща в затворен комплекс от еднотипни къщи с с ток, вода, централна канализация, възможен високоскоростен интернет, кабелна телевизия и БЕЗ ТАКСА ЗА ПОДДРЪЖКА. 

 

 

 

Селището се отличава с малки кокетни къщи с добра архитектура и функционално разпределение. Стаите са на замазка и шпакловка, така че новият собственик може сам да избира как да довърши мечтания дом.

Комплексът е разположен в защитената местност ”Атанасовско езеро” в кв. Рудник на 7 км от морето (кв. Сарафово), където са разположени пясъчни плажове, кафенета, ресторанти, магазини и места за забавление. Намира се на 15 минути път с кола или автобус от курортната зона на Слънчев бряг, Поморие, Несебър и на 8 километра от места с лечебна кал и солени басейни с топла минералната вода (+41С).

В близост има автобусна спирка, детска градина, училище, магазини с хранителни стоки и стоки за бита, магазин за резервни части, ресторант, чудесен източник на питейна минерална вода. Комплексът е дом на семейства от Англия, Ирландия, Русия, Украйна и балтийските държави.

Имотът предлага красива гледка към планината и град Бургас, огромните открити пространства, до морето. Това място е екологично чисто, в околността няма замърсяващи предприятия. Около комплекса се отглеждат царевица, пшеница, слънчоглед и овощни градини.

Къщата е подходяща както за курортен имот, така и за постоянно живеене. Отстояние от Бургас 10 км, от Сарафово - 5 км. Редовен градски транспорт, училище и детска градина в квартала. 

Геолокация:  https://yandex.ru/maps/10380/burgas/?l=sat&ll=27.481045%2C42.615201&z=17

 

ВНИМАНИЕ:

  1. Отделно можете да закупите в близост друга къща с РЗП 188 кв. м. за 47 500 
  2. В нотариалния акт има статут на Магазин (68 кв. м) и Бистро (188 кв. м.), което позволява използването на помещенията за търговски цели.

 

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.