Бургас, Едноетажна тухлена къща в центъра на с. Люляково!


Цена: 36 000 EUR

Кат. номер: 0220

  • РЗП: 78 кв. м.
  • Двор: 1050 кв. м.

Trustconsult предлага на вашето внимание едноетажна тухлена къща в с. Люляково. Къщата е в отлично състояние и се намира в центъра на селото. 

 

 

 

Къщата се състои се от полусутерен, който се използва в момента за изба с масивни основи от дялани каменни блокове и жилищен етаж 78 кв. м. с градоред.

Имота разполага с 3 стаи, антре, коридор, баня и тоалетна.

Дворното място е 1050 кв. м. и в него има две масивни стопански постройки от 32 кв.м. и 24 кв м.

Селото е разположено в южните разклонения на Върбишката планина, която е дял от Източна Стара планина.

Особености:

  • Самостоятелна
  • Допълнителни постройки
  • Канализация
  • Ток
  • Вода
  • Локално отопление

 

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.