Перник, Двуетажна къща на тихо и спокойно място!


Цена: 44 800 EUR

Кат. номер: 0218

  • РЗП: 126 кв. м.
  • Двор: 929 кв. м.
  • Етажи: 2
  • Строителство: Тухла от 2018 г.
  • Отопление: Печка, камина
  • С АКТ 16

Trustconsult  предлага навашето внимание двуетажна къща с масивна конструкция в с. Радуй на 45 км. от София. Имота е с голям потенциал и с лесен достъп до столицата. 

Къщата се намира на красиво и спокойно място недалеч от Банкя и Клисурския манастир “Св. Петка” на границата на Пернишка и Софийска област. Надморската височина е около 800 метра. Тихо и спокойно място с чист въздух хубав изглед.

 

 

 

 

Разпределение на етажите:

  • Първи етаж - хол, кухня, баня, веранда
  • Втори етаж - 2 спални, 2 тераси, баня

Имота има нужда от довършителни дейности вътре.  Отоплението е предвидено с камина с водна риза и климатици. Ток, вода, канализация в имота. В имота има канализация. Има влакове от София до Радуй: два сутрин и два вечер.

Наличието на уникален климат, чудесната природа и близостта до София са много подходящи условия за отдих или постоянно живеене.

Офертата е само за крайни клиенти.

 

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.