Двуетажна къща в село на 15 км от Ямбол!


Цена: 11 000 EUR

Кат. номер: 0205

  • РЗП 96 кв.м.
  • ДВОР: 2200 кв. м.
  • Навес: 40 кв. м. с оградни стени
  • Етажност: Двуетажна

Trustconsult представя на вашето внимание къща в село на 15 км от Ямбол и на 100 км от Бургас.  

 

Къщата е на 2 етажа, има стопански постройки, 5 вида овошки, близо е до река, има и гора. Има партиди за ток и вода.  Селото е тихо и спокойно място за живеене, с разнообразна природа /равнинно, има хълмове, гора, река/. 

В селото има изградена канализационна система и пречиствателна станция за отпадни води в селото. Има и спешен медицински център, който обслужва 14 села.

Подходящо за селски туризъм, бизнес и др.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.