Имот от две къщи близо до Стара Загора!


Цена: 30 000 EUR

 Кат. номер: 0176

  • ЗП: 52 кв. м. и 47 кв. м.
  • Двор: 1222 кв. м.
  • Изложение: Югоизток

Trustconsult продава прекрасен имот в южната част на село близо да Ст. Загора

 

 

Имота се състои от две къщи една до друга, като едната се ползва като къща за гости.

Къщата за гости е  52 кв. м. Състои се от две големи стаи, баня и тоалет. Къщата е на плоча, с изолация и PVC дограма.

Другта къща е 47 кв. м. и се състои от кухня, спалня, голяма всекидневна, баня, WC, ниша за багаж. Къщата е с югоизточно изложение, с дебела изолация, PVC дограма, а стаите са на ламинат.

Двора е ограден. Има лозе, овошки, рози, лавандула, розмарин, дрян, елхи. Има кладенец (хидрофор). Има компостер за торене на двора.

В селото има пенсионерски клуб, здравен клуб, 3 магазина, читалище, кабелна, СОТ. На 15 мин има градски транспорт до Ст. Загора.

 

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.