Варненско, Къща в тихо и красиво село на 32 км от Варна!


Цена: 9 000 EUR

Кат. номер: 0154

  • РЗП 88 кв.м.
  • ДВОР: 1,5 дка
  • Строителство: около 1960 г.

Trustconsult продава къща със ЗП 88 кв. м. и 1 дка двор отпред. Има и по- малък двор около 0.5 дка зад къщата.

 

 

Покрива е ремонтиран преди 2 седмици. Къщата разполага с три стаи и пристройка към нея, но се нуждае от ремонт.

Има ток, вода, отлична панорама, тихо и красиво място за живеене, с красива гледка към язовира.

Селото се намира в Североизточна България, община Вълчи Дол, област Варна. Разположено е на 5 км от Вълчи Дол, на 32 км от Варна, на 6 км от язовир „Николаевка” и само на 500 м от язовир „Ген Киселово”. До селото се стига по асфалтов път, а на 5 км разстояние се намира и ЖП гара „Вълчи Дол”. Селището е с хълмист релеф и през него минава река, благодарение на това, то е заобиколено от красиви гори и множество водоизточници. В селото има църква и читалище, в което се помещава библиотеката.

За хора, които обичат спокойствието!

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.