Кърджали, Любино - Еко къща за гости в източни Родопи!


Цена: 144 200 EUR

Кат. номер: 0190

  • РЗП: 166.00M2
  • Спални: 3
  • Етажи: 2
  • Отопление: Конвектори / Горелки за дърва
  • Вид строителство: Камък, 1970 г.
  • Градина: 1600м. + Поляна
  • Изложение: Юг

TRUSTCONSULT предлага на вашето внимание уникален имот и изключителна Еко къща за гости! Разположена на ръба на самобитното село Любино, на билото на хълм с панорамен изглед към Източни Родопи, къщата предлага уникално преживяване!

 

 

 

Къщата е построена през 1970 г. от майстор занаятчия и притежава просторни стаи, високи тавани, големи прозорци и каменни стени с дебелина 70 см, които поддържат интериора хладен в горещото лято и топъл през зимата. Къщата е реновирана с нови дървени подове, прозорци, врати, водопровод, електричество, облицовани бани и две кухни изработени по поръчка. Всички дървени мебели са изработени на място и са по поръчка.

Къщата е разделена на две отделни жилищни помещения с външни стълби. Приземният етаж се състои от фоайе / дневна зона с горелка за дърва, голяма оборудвана кухня с трапезарна маса в стил селска къща, просторна баня с голяма вана и двойна спалня с дърва.

Горният етаж се състои от кухненски бокс, две големи спални, просторна баня с душ кабина и отделна тоалетна.

Всички стаи имат зашеметяваща гледка към планината. В къщата могат да нощуват общо 9 души. 

Имотът може да се използва като семеен или ваканционен дом.

В имота има високоскоростен интернет с Wi-Fi.

Паркинг за 8+ автомобила.

Градина: Градинските площи са широко озеленени и умело са разпределени в работни и релаксиращи зони. Работната зона на градината е затворена с ограда и разделена на 2 зеленчукови градини, 12-метрова оранжерия заедно с каменни помещения за пилета и друг дребен добитък.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.