Варна, Приселци, Новопостроена къща с 4 спални и кабинет!


Цена: 165 000 EUR

Кат. номер: 0123

  • РЗП 282 кв.м.
  • ДВОР 505 кв. м.

Trustconsult продава просторна и удобна къща с 4 спални, на 15 км. от Варна. 

 

 

 

Къща в тоскански стил

  • 10 мин. от центъра на Варна, в пряк контакт с природата, в близост до красиви природни резервати и плажове;
  • приземен етаж: дневна с килер -55 кв.м; тоалет; 2 спални с вътрешна баня и тоалет - 25 кв.м. всяка; с веранда -30 кв.м;
  • мансарден етаж: 2 спални по 40 кв.м; кабинет - 16 кв.м; 2 баня-тоалет;
  • оборудвани и обзаведени кухня с килер, масив;
  • 30 kW трифазно ел.захранване от новоизграден трафопост, мощно водоподаване от новоизграден водопровод ф 110, 100 мегабита интернет, подземен оптичен кабел;

Районът е известен с красиви природни резервати и плажове, на 14,5 км по магистрален път, южно от центъра на Варна.

В района: частно училище със спортен комплекс; детска градина; супермаркети; пазари; ресторанти; паркове със спортни площадки; църква; бензиностанции; автосервизи; аптека, кафе, нощен клуб. 

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.