БАНКЯ – ДВЕ НОВИ РЕДОВИ КЪЩИ С АКТ 16!


Цена: 379 000 EUR

  • РЗП: 318 кв. м.
  • Двор: 1800 кв. м.
  • Етажи: 3+приземен етаж
  • Спални: 4
  • Бани: 4


Trustconsult предлага две нови редови къщи с акт 16 в затворен комплекс в гр. Банкя. Къщите се намират в близост до бул. Варна. 

Разгънатата площ на къщите е 318 кв.м. Дворът, в който са разположени е 1800 кв.м. В комплекса има плувен басейн с водопад, външен и вътрешен паркинг за гости, видео-охранителна система и контролиран достъп на хора и автомобили.

Къщите са със следното разпределение:

  • приземен етаж: двоен гараж, складови, помощни помещения и голямо помещение, в което може да бъде оборудван фитнес и сауна, механа.
  • 1-ви етаж: кухня с тераса, трапезария, дневна стая с камина и тераса, баня с тоалетна. От трапезарията с просторна стъклена врата се излиза в обособена за всяка къща градина с кът.
  • 2-ри етаж: три спални с достъп към две тераси, голяма стая - дрешник и две бани с тоалетни.
  • 3-ти етаж: голямо самостоятелно студио с баня и тоалетна и тераса с красива панорамна гледка.

Къщите за изцяло завършени - подови настилки гранит и паркет, баните са луксозно завършени с италиански плочки и гранит Мarazzi, френска камина Invicta и топловоди до всички спални помещения, газова инсталация с монтирано газово котле и всички отоплителни уреди, изградена соларна система с двоен надземен гараж.

Отоплението е на климатик/камина/газ

С обзавеждане цената е плюс 25 хил. евро.

Районът е с централизирана канализация.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.