ЮЖНА АМЕРИКА - ЛУКСОЗНО КЪЩА В ПАРАГВАЙ


Цена: 189 000 EUR

  • Континент: Южна Америка
  • Държава: Парагвай
  • ЗП: 320 КВ. М.
  • Парцел: 5000 кв. м.
  • Цена: $198 000


Trustconsult продава луксозна семейна къща в Парагвай - страната на вечното слънце, без сняг! 

Изключителен имот в Ita, Paraguay. Имотът е на около 0.5 км извън Ита, където има добри възможности за пазаруване в града.


Парцелът е 5000 кв.м и се намира на около 300 м от асфалт, изцяло ограден с ел. ограда, има алармена система с монитор, автоматична порта.

Къщата е 320 кв.м включваща тераса, хол, трапезария, кухня, мокро помещение, офис, тоалетна за гости, 2 стаи за гости , душ, тоалетна, биде, 1 голяма спалня с душ, тоалетна, двойна мивка, биде.

Гардеробна с вградени шкафове, 6 сплит климатика, метална дограма с комарници, всички прозорци са с решетки, масивна входна врата, допълнителна решетка, собствен кладенец, филтърна система за вода, гараж за 1 автомобил, работно помещение с климатик, колиба за куче, складово помещение за градински инструменти, басейн 5х10 м с дълбочина 1,40 м до 1,70 м, тераса, външен душ, барбекю, голямо градинско езерце, 2 водопада с филтърна система и циркулационни помпи, градината е озеленена с овощни дървета , сателитна телевизия, интернет.

Къщата е напълно обзаведена и готова за предаване в кратък срок след договарянето.

 


Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.