СЛЪНЧЕВ БРЯГ - СТУДИО НА 15 МИН ОТ ПЛАЖА! АКЦИЯ!


Цена: 17 500 EUR

  • ЗП: 36 кв. м.
  • Етаж: 4 от 4
  • Изложение: юг


Trustconsult  продава студио в затворен комплекс в Слънчев бряг. Студиото е подходящо не само за почивка през лятото, но и за комфортен целогодишен живот.

Комплексът е проектиран за комфортен целогодишен живот. Той е с частна и защитена територия. 

Всички апартаменти са със стилен интериор и напълно обзаведени бани. Довършителните работи са изпълнени с най-висококачествени материали. Външните стени на сградите са изолирани с 5-сантиметров слой влагоустойчив BAUMIT и минерална мазилка. Всички вътрешни стени са направени от тухли или Ytong. Във всяка стая има климатик зима-лято.

Апартаментите в комплекса са в рамките на джоба на всеки, започвайки от 19 000 евро. Комплексът е разположен непосредствено до Аквапарка и само на 10-15 минути от плажа. В комплекса има девет басейна, детски и спортни площадки и много зони за отдих.


Процесът на закупуване на апартамент е много опростен:

 

  1. Можете да резервирате апартамент по имейл или телефон.

  2. Една седмица след датата на резервацията се изисква плащане в размер на 1000 евро / такса за резервация /. Депозита ще потвърди вашата резервация и ще премахне апартамента от продажба за месец.

  3. Подписвате предварителен договор (в присъствие или по факс / поща) с избраната схема на плащане.

  4. След извършване на първото плащане получавате правото за ползване / наем на имота.


Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.