СЛЪНЧЕВ БРЯГ – НЕОБЗАВЕДЕНО СТУДИО! АКЦИЯ!


Цена: 18 000 EUR

  • ЗП: 39 кв. м.
  • Етаж: 1
  • Изложение: запад
  • Необзаведено


Trustconsult  продава необзаведено студио в затворен комплекс в Слънчев бряг. Студиото е подходящо не само за почивка през лятото, но и за комфортен целогодишен живот.

Студиото се намира в единственият комплекс в курорта Слънчев бряг със собствено голф игрище, в непосредствена близост до аквапарка и на 10 минути пеша от прекрасните плажове на комплекса! 

Комплексът е проектиран за комфортен целогодишен живот. Той е с частна и защитена територия. 

Всички апартаменти са със стилен интериор и напълно обзаведени бани. Довършителните работи са изпълнени с най-висококачествени материали. Външните стени на сградите са изолирани с 5-сантиметров слой влагоустойчив BAUMIT и минерална мазилка. Всички вътрешни стени са направени от тухли или Ytong. Във всяка стая има климатик зима-лято.

Собствениците плащат годишен данък за поддръжка и управление в размер на 10,60 евро (включително 20% ДДС) на квадратен метър от общата площ на апартамента. Този данък обхваща следното:

  - Поддръжка на територията на комплекса;

  - Поддръжка на общите части на сградите;

  - Поддръжка и ремонти на инфраструктурата и комуникациите;

  - Поддръжка на басейните;

  - Поддръжка на зелената площ на комплекса;

  - Целогодишна сигурност;

  - Ползване на басейните;

  - Електрическо осветление на общите територии;

  - Електрическо осветление на общите части на сградата;

  - Уникалната програма „Fort Noks Guarantee” предлага срок по-малко гаранция за повечето елементи на довършителните работи и материали във всички апартаменти.

 


Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.