Плевен - Завършена двуетажна вила на атрактивна цена!


Цена: 10 000 EUR

  • РЗП: 100 кв. м.
  • Етажи: 2
  • Двор: 2000 кв. м.
  • Строителство: Тухла от 1990 г.


Trustconsult продава двуетажна обзаведена вила в село на 40 мин. от Плевен. Вилата се намира в центъра на селото.

Вилата е строена през 1990 год. с обща разгъната площ на двата етажа 100 кв. м. Към нея има и бетонен гараж. Квадратурата на двора е 2000 кв. м. В него има стопанска постройка и 50 овощни дръвчета. Отоплението е на ток, печка, камина. 

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.