София, Мал. долина - Двустаен партерен апартамнет в сграда с АКТ 14!


Цена: 1 EUR

  • РЗП:  91.00 кв. м.
  • ЗП: 61.87 кв. м.
  • Етаж: Партер от 5
  • Открита тераса: 29.10 кв. м.


БЕЗ КОМИСИОННА ЗА КУПУВАЧА!


Trustconsult продава двустаен апартамент в новострояща се жилищна сграда в кв. Малинова долина. Сградата е с акт 14, но до края на годината ще разполага с акт 16. 

Апартаментът се състои от: входно антре, дневна с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалетна. Допълнително получавате открита тераса с площ 29.10 кв.м., заедно с мазе с площ 2.10 кв.м. Общите части са едва 8.37 кв.м. Идеалните части са 0.552 кв.м. 

Отоплението ще е на ток, но има възможност за газово отопление ( има прокарани тръби ), 5 камерна PVC дограма (четири сезонна), двоен стъклопакет. Сградата се издава по БДС. Подовите настилки на стълбищата са от гранитогрес. Апартсмента се предлага с входна подсилена врата, разполага с домофон и достъпът е контролиран чрез чип.

Отлична възможност, както за инвестиция, така и за тих и спокоен живот.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.