Плевен - Обзаведена къща на 15 км. от Плевен!


Цена: 19 000 EUR

  • РЗП: 120 кв. м.
  • Етажи: 2
  • Двор: 1200 кв. м.
  • Строителство: 1960 г.


Trustconsult продава двуетажна обзаведена къща на 15 км. от Плевен. Намира се в центъра на селото с добре гледан равен двор с овощни дръвчета и лозе.

Къщата е на два етажа с вътрешно и външно стълбище. 

Разположение на първи етаж: кухня с всекидневна, тоалетна, маза, баня, перално помещение с пералня и сушилня и лятна кухня.
 
Втори етаж:  три спални.

Към къщата има гараж с канал, множество помощни помещения, навес и селскостопански постройки.
 
Първият етаж се отоплява с климатик, банята е с бойлер със серпентина свързан със соларен панел, подменена дограма, СОД. Къщата се продавав с обзавеждането и е готова за нанасяне.


Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.