СОФИЯ, 4-СТАЕН АПАРТАМЕНТ В ОВЧА КУПЕЛ!


Цена: 131 412 EUR

Кат. номер: 0258

 

  • РЗП:109.51 кв.м.
  • ЗП:  93.19 кв. м.
  • Общи части: 14.08 кв. м.
  • Етаж: 4 от 6
  • Изложение:  Югозапад


Trustconsult предлага на вашето внимание четиристаен апартамент в затворен комплекс от две сгради на шест етажа в общ ограден двор с голямо пространство за отдих и почивка в Овча купел.

Жилището се състои от коридор, дневна с кухненски бокс, три спални, баня+WC, още една отделна тоалетна и една тераса.

В комплекса са проектирани функционални двустайни и тристайни апартаменти. Сградите ще бъдат изградени с високо качество на вложените материали и в модерен стил, а паркирането на автомобилите е решено в подземен паркинг и надземни гаражи.

Архитектура:

Архитектурата е традиционна и в същото време модерна и елегантна, излъчваща уют и солидност. Сградата е изградена  с качествени материали отговарящи на съвременните норми за енергоефективност и опазване на околната среда.

За собствениците на жилища е  проектиран богато озеленен заден двор, така че да бъде място за отдих и релакс, и място за игра на деца.

Транспорт:

Транспортният достъп е обезпечен с автобуси № 260 и 107, трамваи № 4, 5 и 11, както и лесен автомобилен достъп. Районът се отличава с наличието на добра инфраструктура.

На територията на квартала, в непосредствена близост, са разположени парк за отдих, университет, училища, детски градини, спортен комплекс „Славия”, конна база „Хан Аспарух”, както и ключови административни сгради.

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.