NIDO RESIDENCE – НОВИЯТ СЕМЕЕН КОМПЛЕКС В РАЙОН „КРАСНО СЕЛО“Реф. номер: 0154Цена: € 111 374КОМПЛЕКС В ПРЕКРАСЕН РАЙОН С ОТЛИЧНО ИЗГРАДЕНА ИНФРАСТРУКТУРА

TRUSTCONSULT Ви представя най-новият жилищен проект „NIDO RESIDENCE“!


Локация: гр. София, жк. Красно село, ул. „Житница” и ул. „Костенец“


Площ на парцела: 8698 кв.м.

РЗП: 47 215 кв.м.

Начало на строителството: м. април 2023 г.

Срок за завършване: м. декември 2025 г.


NIDO RESIDENCE – новият семеен комплекс в район „Красно село“


За името: В превод от италиански NIDO означава гнездо и е символ на домашното огнище, семейството, щастието и сигурността. Мястото, което избираш да живееш, да създадеш семейство и да отгледаш децата си. Ако се запознаете с описанието на проекта, ще разберете защо избрахме точно това име.


Не просто Красен, а Прекрасен район - Локацията на комплекс NIDO RESIDENCE в район „Красно село“ предлага всички предимства за определянето на висока пазарна оценка на недвижимите имоти в проекта, а именно: околна среда, паркове, училища, детски градини, спортни обекти, болници и различни видове магазини. Транспортната достъпност на комплекса е обезпечена по отлично изградената инфраструктура на улиците – „Житница“, „Цар Борис III” и „Никола Мушанов“, както и от непосредствената близост до Метростанция „Красно село“.


Спокойствие за истинска семейна идилия - NIDO RESIDENCE е комплекс от затворен тип, с контролиран достъп и денонощна охрана. Ще включва две сгради с жилища, търговки обекти и заведение с градина. Сградите са разположени по периферията на парцела с голямо отстояние една от друга. Оформят вътрешен парк от 4 500 м2. с алеи, зони за отдих, социален контакт и е достъпен само пешеходно. А за да подсигурим още повече комфорта и сигурността, организирахме автомобилния достъп и паркирането изцяло подземни.


Оазис за малките - Не можем да върнем времето назад или магически да се пренесем на площадка за игра в малък град от 80-те. Но успяхме да пресъздадем същото усещане. Комплексът разполага със зони с детски площадки, където децата ще играят безгрижно и безопасно, както едно време.


Вашата лична „зелена“ зона - Сутрин можете да посрещнете деня с чаша кафе на тераса с гледка към Витоша или да се разходите в парковата среда на територията на комплекса. Тя ще бъде изпълнена с богато видово разнообразие, осигурявайки живописна картина от ранна пролет до късна есен.


Каквото и да търсите, имате го - Комплексът може да отговори на нуждите на всеки тип домакинство със своето разнообразие от имоти: от еднопространствени компактни до просторни четиристайни апартаменти. Ако личното ви пространство се простира и извън четирите стени, предлагаме апартаменти със собствен двор. Обърнахме специално внимание на функционалността, оптимизирането на пространствата в жилищата, както и на избора на качествени материали за строителството.


Погрижихме се вместо вас - Подсигурихме последния и най-важен за всеки комплекс щрих – обслужване и поддръжка на общите части. Услугите ще включват денонощна охрана, контрол на достъпа, поддръжка на общите зелени площи, организиране и поддържане на чистотата във входовете и сутерените на сградите, заплащане на разходите за комунални услуги на общите части и техническа поддръжка на наличните съоръжения и инсталации в комплекса. За всичко това ще се грижи отговорен и приветлив персонал.


P.S. Не казваме, че няма да усещате нужда да излизате от комплекса. Но и не го отричаме.

Характеристики• Градина • Панорамна гледка • Алеи • Паркинг • Гараж


Продажбата на апартамент в комплекс „NIDO RESIDENCE“ е обвързана със закупуване на складово помещение и паркиране за един автомобил. При необходимост могат да бъдат закупени и повече от един брой паркиране към апартамент.


Задължително се сключва Договор за поддръжка и управление на жилищен комплекс „NIDO RESIDENCE“, като цените на услугите, които ще бъдат изпълнявани са фиксирани за срок от две години, както следва:

  • • Такса за апартамент: изчислява се върху РЗП на имота (застроена площ плюс общи части) по 1,80 лв./кв.м. с вкл. ДДС месечно.

• Такса за паркомясто/гараж: за единично подземно паркомясто и единичен гараж в размер на 18 лв. с вкл. ДДС/месечно; за двойно паркомясто и гараж за два автомобила в размер на 36 лв. с вкл. ДДС/месечно.

• Такса за търговски площи: изчислява се върху РЗП на имота (застроена площ плюс общи части) по 1,00 лв./кв.м. с вкл. ддс. месечно.


След направен избор на конкретен имот за покупка, се сключва договор за депозит гаранция в размер на BGN 5 000, с който резервираме избраното от Вас жилище за период от 10 дни до сключване на предварителен договор.


Предлагаме разсрочена схема на плащане, обвързана с достигнат етап на строителство:


I. При финансиране с лични средства:


• 20% при пoдписване на Предварителен договор

• 20% при достигната кота + 7,45 м. / сграда 1/ и 10,40 /сграда 2/

• 30% при завършен груб строеж – АКТ образец 14 • 20% при АКТ 15 • 10% при АКТ 16


II. При финансиране с ипотечен кредит:


• 20% при подписване на Предварителен договор /лични средства/

• 60% при завършен груб строеж и издадено Удостоверение по чл. 181 /след ипотекиране на имота/

• 10% при Акт 15 / от ипотечен кредит/

• 10% при Акт 16/ от ипотечен кредит/ При закупуване на имот с ипотечен кредит може да разчитате на нас за съдействие при одобрение за банково финансиране с преференциални условия към водещите банки на пазара.


СГРАДА: Комплексът ще включва две сгради с жилища, търговки обекти и заведение с градина. Сградите са разположени по периферията на парцела с голямо отстояние една от друга.


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В района на жк. Красно село, ул. „Житница” и ул. „Костенец“


ПРЕДИМСТВА: Комплекс от затворен тип, с контролиран достъп и денонощна охрана

Представяме ви двустаен апартамент на 1 етаж в сграда Б със собствен двор. ЗП 59.81 кв. м. РЗП 70.49 кв. м. балкон 6.82 кв. м. Цена на кв.м. 1580€ Цена с ДДС 111 374 €


За още свободни апартаменти и разпределения в комплекаса се свържете с нас.