ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ НА НЯКОЛКО КРАЧКИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ!Реф. номер: 0194Цена: 2300 ЛВ.3-СТАЕН АПАРТАМЕНТ В ДОБРЕ ПОДДЪРЖАНА СГРАДА, ЦЕНТЪР!

Trustconsult има удоволствието да ви представи впечатляващ 3-стаен апартамент с площ от 100 кв. м. и три стаи намиращ се на неповторимо място, само на няколко крачки от оживената улица Витоша и престижния Европейски парламент. Разположен на 4-ия етаж на добре поддържана сграда, апартаментът предлага идеален баланс между комфорт, удобство и съвременен живот.


Когато влезете в апартамента, ще бъдете посрещнати от просторна и слънчева всекидневна с красиви паркети и големи прозорци, които влизат изобилие от естествена светлина. Отворената дневна зона е идеална за посрещане на гости или за отпускане след дълъг ден с достатъчно място за сядане и хранене.


Елегантната, напълно оборудвана кухня разполага с висок клас електроуреди, гладки плотове и достатъчно място за съхранение. Тук ще имате всичко необходимо за приготвяне на вкусни ястия, независимо дали организирате вечеря с приятели или си почивате спокойно у дома.


Спалнята е върховият лукс с голямо легло тип king-size и пухкави спални принадлежности, които гарантират спокойна нощна почивка. Втората стая предлага гъвкавост с възможност да бъде настроена като детска стая или домашен офис, в зависимост от вашите нужди.


Двете спални са оборудвани с климатици, които осигуряват комфортна обстановка през топлите летни месеци. Освен това апартаментът разполага с модерна баня с висококачествени арматури и завършващи детайли, които осигуряват релаксиращо пространство за освежаване и подмладяване.


Този апартамент, готов за нанасяне, е обмислено проектиран, за да отговаря на нуждите на градските професионалисти и семейства. Насладете се на живота в бързо развиващия се град с множество ресторанти, кафенета, магазини и културни забележителности на само няколко крачки от вашия дом. Не изпускайте възможността да наречете този изключителен апартамент в центъра на града ваш нов дом!


Характеристики• климатици, • оборудвана кухня • 2 спални • модерна баня • слънчева всекидневна • място за съхранение

СГРАДА: Добре поддържана сграда


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се в центъра близо до ул. Витоша и Европейския парламент


ПРЕДИМСТВА: Насладете се на живота в бързо развиващия се град с множество ресторанти, кафенета, магазини и културни забележителности на само няколко крачки от вашия дом.