НОВ ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС В ТРАДИЦИОНЕН АЛПИЙСКИ ЕКСТЕРИОРРеф. номер: 0148€ 650 - € 750 кв.м.

МОДЕРЕН И УДОБЕН ЖЛИЩЕН КОМПЛЕКС НА МЕТРИ ОТ СКИ ЗОНАТА

TRUSTCONSULT предлага на вашето внимание модерен и удобен жилищен комплекс Pirin Sense изпълнен в традиционен алпийски екстериор в пълен унисон с атмосферата и архитектурния стил на Банско.


Pirin Sense предлага 176 апартаменти от тип студио, едностаен и двустаен, разпределени на 5 етажа с асансьор във всяко тяло и 6 отделни входови помещения, позволявайки самостоятелност на всяко тяло.


Всеки апартамент е напълно готов до ключ и очаква да посрещне своите собственици. Високото изпълнение на строителните ремонти на жилищaта включва цялостно боядисани стени и тавани, поставени подови настилки – мокет и плочки с прагове, сложени дограми, входна врата и врати за отделните стаи.


Pirin Sense обещава комфорт и затова сме предвидили контакти и сме инсталирали висок клас норвежки конвекторни отоплителни тела. Не на последно място апартаментите включват и напълно завършени бани. Pirin Sense се е погрижил за детайлите във всеки апартамент, за да отключат въображението Ви и да обзаведете новия дом.


Комплексът е изключително подходящ за дългосрочно пребиваване, като всеки апартамент разполага със своя отделна партида за електричество и вода, което облекчава плащането на комунални разходи.

Характеристики• Видеонаблюдение на паркинг зоната и комплекса • Панорамна гледка

• Кабелна система за оптичен интернет и телевизия • Паркинг • Отделни партиди за електричество и вода • Конвекторни отоплителни тела

Pirin Sense осигурява комфорт, уют и сигурност, но най-важното е, че всичко това се допълва с множеството възможности за преживявания през всеки сезон и създаване на истории в близост до комплекса.


СГРАДА: Сградата е изпълнена с висок клас строителни материали, които осигуряват устойчивост, надеждност и комфорт.


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се на в централен жилищен квартал на град Банско – съвсем близо до ски зоната – кабинков лифт, гардероби и училища и на минути от Новия град. Само на 7км от комплекса може да се отпуснете в минералните басейни в село Баня и град Добринище.


ПРЕДИМСТВА: Без такса поддръжка, над 100 паркоместа, всички апартаменти разкриват великолепна гледка към Пирин планина