ДВУЕТАЖНА КЪЩА МРЖДУ БУРГАС И ПОМОРИЕРеф. номер: 0188Цена: 161 899 €ГРАДСКА КЪЩА – “ТАУНХАУС” КЪЩА ПО КРАЙБРЕЖИЕТО НА МЕСТНОСТТА „ЛАХАНА“

Trustconsult има удоволствието да ви представи двуетажна градска къща № 129 тип "G1" – “таунхаус” къща по крайбрежието на местността „Лахана“


Таунхаус къща №53 от тип "H" се намира в комплекс Majestic Sea Village, разположен по крайбрежието на първа линия море в местността “Лахана“. Позициониран между гр. Бургас и гр. Поморие, на 3 километра от кв.Сарафово и на 4 км. от входа на Поморие.


Къща №53, тип "H" e двуетажна, с обща площ от 143.40 кв. м. и обща площ на прилежащия парцела 152,46 кв. м.


Разпределението на къщата е:


Първи етаж: обща квадратура 63,94 кв.м

Втори етаж: обща квадратура 79,46 кв.м


Влизайки от красива входна площадка на първия етаж е разположено антре, стълби, отвеждащи към втория етаж, обширна всекидневна с кухненски бокс, баня с тоалетна, мокро помещение, веранда с изглед към двора.


На втория етаж се намират три спални, едната, от които има собствена баня. На етажа има и втора баня с тоалетна, коридор и тераса, от която се открива изглед към вътрешния двор.


Комплексът от градски къщи тип „таунхаус“ Majestic Sea Village се състои от 126 изградени еднофамилни къщи. Подредени са линеарно в успоредна конфигурация. По – голямата част от къщите са редови от типа „близнаци", а останалите са индивидуални. Съчетават неокласически и средиземноморски архитектурен стил.


"Tаунхаус" къщите се продават на степен на завършеност "на тапа". Подовете са покрити с циментова замазка и са готови за полагане на гранитогрес, ламинат, паркет или друга настилка по желание на клиента. Във всяка къща са положени ел. кабели, както и оптични такива със слаботокова инсталация, която позволява внедряване на софтуер с възможност за дистанционно управление от типа "Умна къща".


Особености:

• Целогодишна гледка към целия Бургаски залив;

• Видеонаблюдение и контрол на достъпа;

• Открит басейн с „ИНФИНИТИ“ ефект;

•Използвани висококачествени строителни материали, които осигуряват максимален термокомфорт;

• Високо качество PVC дограма на марките REHAU и VEKA;

• Изградена, озеленена и поддръжана инфраструктура.

• Годишна такса поддръжка 10€ на кв.м.

• Възможност за цялостен интериорен дизайн – при желание, можете да се възползвате от услугите на студио “Boutique Interiors”, фирма за интериорен дизайн, част от семейството на Artstroy Group.

Характеристики• 24 часово видео наблюдение; • Контрол на достъпа; • Озеленяване със специално подбрана растителност за целогодишен декоративен ефект;

• Открит инфинити басейн - панорамна гледка към Бургаския залив;

СГРАДА: Проектирани и с вложени висококачествени материали, къщите са с масивна стоманобетонна конструкция. Топлоизолирани са със система за топлоизолация на „Baumit”, осигуряваща необходимия термокомфорт. Фасадите са изпълнени от минерална мазилка и облицовани с естествен камък – травертин. Дограмата на прозорците е 5 – камерна на марките „REHAU” и “VEKA” в цвят “тъмен дъб“ с обков.


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се между Бургас и Поморие


ПРЕДИМСТВА: Kомплекс, проектиран да осигурява самостоятелност, сигурност, спокойствие и комфорт, далеч от градския шум, смог и напрежение;