Варненско, Продават се 112 дка земеделска земя в с. Приселци!

  • Кат. номер: 0207
  • 112 дка земеделска земя
  • Цена: 1€ / кв.м

 

 

 

 

Trustconsult предлага на вашето внимание парцели подходящи, както за изграждане на лично стопанство, така и на нови квартали жилищно строителство. 

 

Красив район на природни резервати, разположен между Приселци и лагуната и плажа на Паша дере.

 

 

 

 

Данни за контакт:

Viber и WhatsApp:
 +359 988 992 998
+359 878 514 206

1,00 €
Резервация на имот
Как да купя?
Резервация на имот

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Как да купя?

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

 

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

 

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

 

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

 

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

 

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

 

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.